Zoom na Center Rog: Projektni in delovni prostori

12.07.2022
Zoom na Center Rog: Projektni in delovni prostori

Nadaljujemo s serijo virtualnih srečanj na različne tematike Centra Rog (prostori, zaposlitve, najem trgovin in lokalov idr.), kjer vam bomo skušali odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

Drugi Zoom na Center Rog bo namenjen projektnim in delovnim prostorom v Centru Rog.

Ustvarjalkam in ustvarjalcem, ki delujejo na področju izdelovalništva, oblikovanja, arhitekture, urbanega rokodelstva in uporabnih umetnosti, kot tudi študentom teh smeri bodo v drugem in tretjem nadstropju Centra Rog na voljo projektni in delovni prostori.

Projektni prostori bodo oddani preko javnih razpisov, pri čemer bo kriterij družbene koristnosti ena izmed prioritet. Ti prostori bodo namenjeni krožni rabi za omejeno časovno obdobje predvidoma treh let, nato jih bo zasedla naslednja generacija uporabnikov.

Vabimo vas, da se nam pridružite na virtualnem srečanju 19. julija ob 15. uri, kjer bomo odgovorili na vprašanja, ki nam jih boste zastavili ob prijavi, kot tudi na vprašanja, ki se vam bodo porodila med srečanjem.

Prijavite se preko spodnjega prijavnega obrazca, povezavo do srečanja vam posredujemo po elektronski pošti v ponedeljek, 18. julija po 16. uri.   

Novice

Arhiv

Projekt petih držav za večjo vključenost ranljive mlade populacije

10.08.2022

Center Rog sodeluje v novem mednarodnem projektu Act&Art, ki se ukvarja z večjo socialno vključenostjo ranljive mlade populacije, kot so begunci, migranti in drugi mladi z obrobja družbe. 

Zoom na Center Rog: Delovna mesta

09.08.2022

Naslednje virtualno srečanje z ekipo Centra Rog bo na temo delovnih mest.

Delavnica divje gline se prične 11. avgusta

05.08.2022

Ker je poletje čas za nove hobije, smo za vas pripravili delavnico divje gline, ki se prične 11. avgusta. Imamo še nekaj prostih mest!