Zoom na Center Rog: Programska partnerstva

13.10.2022
Zoom na Center Rog: Programska partnerstva

Delujete na področju izdelovalništva, oblikovanja, arhitekture, urbanega rokodelstva in uporabnih umetnosti ali inženirstva? So vam blizu vrednote Centra Rog? Želite svoja znanja in veščine deliti z drugimi?

V Centru Rog boste vaše dejavnosti lahko ponudile_i širšim javnostim ter navezale_i meddisciplinarna sodelovanja s sorodnimi organizacijami ter posameznicami_ki. Konec leta 2022 bomo iskali partnerice_je za razvoj in organizacijo izobraževalnih delavnic in tečajev pa tudi prireditev, ki jih bomo skupaj z vami že od pomladi 2023 skupaj ponujali zainteresiranim javnostim.

Če želite izvedeti več o tem, kako lahko prispevati h gradnji programa Centra Rog, vas vabimo, da se nam pridružite na virtualnem srečanju na temo programskih partnerstev, ki bo v ponedeljek 24. oktobra 2022 ob 15. uri na Zoomu. Odgovorili bomo na vaša vprašanja, ki nam jih boste zastavile_i ob prijavi kot tudi tekom srečanja.

Da se lahko bolje pripravimo na srečanje, vas prosimo, da nam zaupate, na katerem področju delujete oz. kakšne izobraževalne vsebine bi nam lahko ponudile_i.

Prijavite se preko spodnjega prijavnega obrazca, povezavo do srečanja vam posredujemo po elektronski pošti v petek, 21. oktobra 2022.

Novice

Arhiv

Vabilo na zoom srečanje: program Mladi Rog

09.08.2023

Prijavni rok za program Mladi Rog, ki bo v Centru Rog zaživel v novembru 2023, je podaljšan do 2. oktobra.

Iščemo sodelavca ali sodelavko za vodenje trgovine Centra Rog

04.08.2023

V svoje vrste vabimo komercialista ali komercialistko, ki bo vodil_a trgovino Centra Rog.

Iščemo zunanje mentorje in mentorice za podporo v proizvodnih delavnicah

15.06.2023

Pridružite se naši ustvarjalni skupnosti.