Zoom na Center Rog: Delovna mesta

09.08.2022
Zoom na Center Rog: Delovna mesta

Nadaljujemo s serijo virtualnih srečanj na različne tematike Centra Rog (prostori, zaposlitve, najem trgovin in lokalov idr.), kjer vam bomo skušali odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

Tretji Zoom na Center Rog bo namenjen delovnim mestom v Centru Rog.

Iščete nov izziv in so vam blizu vrednote Centra Rog? Ste ustvarjalni, radovedni, strokovno podkovani in željni novih znanj? Želite prispevati h gradnji skupnosti Centra Rog? V ekipo vabimo vodje projektov, tehnologinje_e, mentorice_je, vzdrževalke_ce in ostale v skladu s Pravilnikom o notranji organizaciji dela in sistemizaciji delovnih mest javnega zavoda Center Rog.

Vabimo vas, da se nam pridružite na virtualnem srečanju, ki bo v ponedeljek, 5. septembra ob 18. uri, kjer vam bomo podrobneje predstavili načrtovana delovna mesta, odgovorili na vaša vprašanja, ki nam jih boste zastavili ob prijavi kot tudi tekom srečanja, predvsem pa si vas želimo spoznati! 

Prijavite se preko spodnjega prijavnega obrazca, povezavo do srečanja vam posredujemo po elektronski pošti dan pred srečanjem. 

Novice

Arhiv

Do 20. oktobra: Javno zbiranje ponudb za oddajo kavarne s teraso v Centru rog

29.09.2022

Javni zavod Center Rog objavlja javno zbiranja ponudb za oddajo stvarnega premoženja v najem.

Odprte so prijave za oktobrski voden ogled gradbišča

26.09.2022

Vabimo vas, da se prijavite na oktobrski termin vodenega ogleda gradbišča in pobližje vidite, kako poteka prenova Centra Rog.

Center Rog išče vodjo izobraževalnih programov

19.09.2022

Uživaš v razvoju in načrtovanju izobraževanj za različna ciljna občinstva in imaš izkušnje s tem? Center Rog išče vodjo izobraževalnih programov!