Najavljamo tečaj: Uvod v robotiko – LIDAR SENZOR (16+)

12.09.2022
Najavljamo tečaj: Uvod v robotiko – LIDAR SENZOR (16+)

Oktobra bomo pričeli s tečajem osnov uporabe večnamenskega LIDAR senzorja (Light Detection and Ranging) za interakcijo z roboti ter računalniki. Skozi praktične primere se boste naučile_i osnov dela s senzorji LIDAR, ki so zelo popularni in jih najdemo v raznih aplikacijah, od samo vozečih vozil, robotov v tovarnah, digitalni umetnosti idr. Poleg tega boste spoznale_i tudi osnove ROS-a (Robot Operating System). 

Tečaj bo potekal v petih zaporednih tednih med 6. oktobrom in 3. novembrom vsak četrtek med 16. in 20. uro. Mentor tečaja bo Janez Cimerman, inovator, inženir robotike ter soustanovitelj in projektni vodja pri TAFR Robotics.

Pridobljena znanja bodo odlična odskočna deska v svet robotike, saj so omenjene tehnologije danes široko uporabljene tudi v praksi!

Več o tečaju in prijave na TEJ povezavi. 

Novice

Arhiv

Do 20. oktobra: Javno zbiranje ponudb za oddajo kavarne s teraso v Centru rog

29.09.2022

Javni zavod Center Rog objavlja javno zbiranja ponudb za oddajo stvarnega premoženja v najem.

Odprte so prijave za oktobrski voden ogled gradbišča

26.09.2022

Vabimo vas, da se prijavite na oktobrski termin vodenega ogleda gradbišča in pobližje vidite, kako poteka prenova Centra Rog.

Center Rog išče vodjo izobraževalnih programov

19.09.2022

Uživaš v razvoju in načrtovanju izobraževanj za različna ciljna občinstva in imaš izkušnje s tem? Center Rog išče vodjo izobraževalnih programov!