Napovedujemo: ŠALJIVA DELAVNICA ANIMACIJE V ROG LABU

20.03.2023
Napovedujemo: ŠALJIVA DELAVNICA ANIMACIJE V ROG LABU

"Prvi apriiiil!" se bo slišalo, ko bodo otroci, ki se bodo udeležili šaljive delavnice animacije, staršem pokazali, kaj so ustvarili. Animirali bodo namreč prvoaprilske šale in skupaj z nami kar na filmu kakšno ušpičili. Najprej bodo like s pomočjo laserskega rezalnika izrezali iz tanke lesene plošče in jih nato spravili v gibanje s pomočjo aplikacije Stop Motion Studio v tehniki stop animacije. Vsi nastali animirani mini filmi bodo nato objavljeni na Slonovem You Tube kanalu, kjer bodo na voljo, da letos koga na malce drugačen način potegnemo za nos.

Prijave na delavnico, ki bo v RogLabu potekala 1. aprila, od 10.00 do 13.00 ure, zbiramo tukaj. Sodelovanje je brezplačno, delavnica pa je namenjena otrokom od 7. leta dalje.

Seboj naj otroci prinesejo dobro voljo in svojo najbolj zabavno prvoaprilsko šalo. Število mest na delavnici je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Delavnica je del projekta Vzgojno izobraževalnega programa Društva Slon, ki ga sofinancira Slovenski filmski center, javna agencija Republike Slovenije.

Novice

Arhiv

Okrogla miza: Prihodnost rokodelstva in njegovo povezovanje z oblikovanjem

25.05.2023

Predstavitev platforme MADE IN in okrogla miza.

Ogled gradbišča Centra Rog v juniju je odpovedan

12.05.2023

Zaradi specifike del na gradbišču v juniju ne bomo izpeljali ogleda.

Natečaj za stajling zaščitne opreme v Centru Rog

11.05.2023

Iščemo inovativne modne predloge stajlinga za zaščitna oblačila za proizvodne laboratorije.