NAPOVEDUJEMO: Prvi javni razpis za uporabo individualnih delovnih studiev v Centru Rog

16.03.2023
NAPOVEDUJEMO: Prvi javni razpis za uporabo individualnih delovnih studiev v Centru Rog

Predvidoma 10. aprila 2023 bomo objavili Prvi javni razpis za uporabo individualnih delovnih studiev v Centru Rog.

Podjetjem, nevladnim organizacijam ter posameznicam in posameznikom z dejavnostjo, ki delujete na ciljnih področjih Centra Rog in delite naše vrednote, bomo omogočili do 3-letno brezplačno projektno uporabo individualnega delovnega prostora v 2. nadstropju Centra Rog. Ob tem vam bodo brezplačno na razpolago tudi vse skupne izdelovalne delavnice z ustrezno tehnološko podporo v pritličju. Na ta način vas želimo podpreti v vašem prizadevanju pri razvoju trajnostnih izdelkov, ki naslavljajo pereče problematike naravnega okolja, ljudi in živali. 

 V uporabo bomo predali 19 individualnih studiev v izmeri 50m2 in en skupinski studio v izmeri 100m2. Vseh 20 studiev bomo predvidoma podelili na dveh ločenih razpisih s spomladanskim in jesenskim rokom prijave.

Razpisne vloge bo presojala strokovna komisija. K prijavi vabimo posameznike z dejavnostjo, podjetja in druge oblike organizacij zasebnega prava (zavode, društva, ipd.), ki razvijate uporaben družbeno in/ali okoljsko koristen fizični izdelek, prototip ali material. Prijava za delovni studio na razpisu bo možna za obdobje do največ treh let brez podaljšanja, saj spodbujamo krožno rabo delovnih prostorov.

Začetek uporabe: predvidoma septembra 2023.

 

Novice

Arhiv

Napovedujemo: ŠALJIVA DELAVNICA ANIMACIJE V ROG LABU

20.03.2023

Vabljeni na prvoaprilsko delavnico animacije.

ZOOM NA CENTER ROG: Delovna mesta za vodje delavnic

16.03.2023

Odgovarjamo na vprašanja v zvezi z novimi zaposlitvami.

ODGOVORI NA NAJBOLJ POGOSTA VPRAŠANJA O POZIVU ZA PROGRAMSKA PARTNERSTVA V CENTRU ROG

15.03.2023

Poziv za programska partnerstva bo odprt do 9. aprila. Odgovarjamo na najbolj pogosta vprašanja v zvezi s sodelovanjem in prijavo.