Zoom na Center Rog: Projektni in delovni prostori (ponovno)

25.10.2022
Zoom na Center Rog: Projektni in delovni prostori (ponovno)

Nadaljujemo s serijo virtualnih srečanj na različne tematike Centra Rog (prostori, zaposlitve, najem trgovin, programska partnerstva idr.), kjer vam bomo skušali odgovoriti na vsa vaša vprašanja.

Zaradi velikega zanimanja ponovno organiziramo virtualno srečanje na temo projektnih in delovnih prostorov v Centru Rog, ki bo v ponedeljek, 28. 11. 2022 ob 15. uri. 

Ustvarjalkam in ustvarjalcem, ki delujete na področju izdelovalništva, oblikovanja, arhitekture, urbanega rokodelstva in uporabnih umetnosti, kot tudi študentkam in študentom teh smeri bodo v drugem in tretjem nadstropju Centra Rog na voljo projektni in delovni prostori. Oddani bodo preko javnih razpisov, pri čemer bo kriterij družbene koristnosti ena izmed prioritet. Ti prostori bodo namenjeni krožni rabi za omejeno časovno obdobje predvidoma treh let, nato jih bo zasedla naslednja generacija uporabnic in uporabnikov.

Prijavite se preko spodnjega prijavnega obrazca, povezavo vam posredujemo po elektronski pošti v petek, 25. 11. 2022. 

Novice

Arhiv

Odprte so prijave za voden ogled gradbišča v decembru

24.11.2022

Vabimo vas, da se prijavite na decembrski termin vodenega ogleda gradbišča in pobližje vidite, kako poteka prenova Centra Rog.

Center Rog išče tri nove sodelavke_ce

11.11.2022

Iščeš nov izziv in želiš soustvarjati Center Rog? V programsko-poslovnem oddelku iščemo tri nove sodelavke_ce.

Napovedujemo delavnico za odrasle: Napredne tehnike tiska na tekstil

08.11.2022

Vse, ki vas zanima tisk na tekstil in želite v praksi preizkusiti različne tehnike, vabimo na dvodnevno delavnico, kjer bomo veliko eksperimentirali.