Projekt petih držav za večjo vključenost ranljive mlade populacije

10.08.2022
Projekt petih držav za večjo vključenost ranljive mlade populacije

Center Rog sodeluje v novem mednarodnem projektu, ki se ukvarja z večjo socialno vključenostjo ranljive mlade populacije, kot so begunci, migranti in drugi mladi z obrobja družbe. Projekt Act&Art poteka pod okriljem Erasmus+ in združuje sedem partnerskih organizacij iz petih držav: Belgije, Francije, Nemčije, Turčije in Slovenije. Poleg Centra Rog pri projektu iz Slovenije sodelujeta še Zavod Apis kot vodilni partner in Društvo Odnos. V okviru projekta bo na podlagi interaktivnih delavnic, ki potekajo sočasno v petih državah, izdelan 48-urni trening. Z njim bodo vsi, ki delajo z mladimi migranti, begunci in drugo ranljivo mlado populacijo, pridobili dodatne izkušnje, kako s pomočjo ustvarjalnih pristopov zagotoviti večjo socialno vključenost omenjenih skupin. Spremljajte novičnik in spletno stran Centra Rog, kjer bomo redno poročali o aktivnostih projekta.

Projekt financira program Erasmus+. 

Novice

Arhiv

Do 20. oktobra: Javno zbiranje ponudb za oddajo kavarne s teraso v Centru rog

29.09.2022

Javni zavod Center Rog objavlja javno zbiranja ponudb za oddajo stvarnega premoženja v najem.

Odprte so prijave za oktobrski voden ogled gradbišča

26.09.2022

Vabimo vas, da se prijavite na oktobrski termin vodenega ogleda gradbišča in pobližje vidite, kako poteka prenova Centra Rog.

Center Rog išče vodjo izobraževalnih programov

19.09.2022

Uživaš v razvoju in načrtovanju izobraževanj za različna ciljna občinstva in imaš izkušnje s tem? Center Rog išče vodjo izobraževalnih programov!