Natečaj za stajling zaščitne opreme v Centru Rog

11.05.2023
Natečaj za stajling zaščitne opreme v Centru Rog

V vsakem delovnem okolju je potrebno tudi z oblačili in dodatki poskrbeti za zaščito in udobje uporabnic in uporabnikov. V Centru Rog zato že razmišljamo o tem, kako bomo opremili naše zaposlene in kakšno zaščitno opremo bomo zagotovili tistim, ki bodo uporabljali naše proizvodne delavnice. Ker si želimo, da bi bili še posebej modni in prepoznavni, iščemo originalne ideje za stajling, ki bo dopolnil vizualno identiteto Centra Rog, zagotovil funkcionalnost in zaščito pri delu ter poskrbel za prepoznavnost osebja.

Predmet javnega natečaja so stajling zaščitnih oblačil za tekstilni, lesarski, kovinarski, zeleni, steklarsko keramični, kuharski, nakitarski in 3D lab.  Nabor oblačil z napotki o varnosti, uporabi, vzdrževanju in okvirnimi cenami je podrobneje predstavljen v »moodboardu«, ki je priloga natečaju. Po zaključenem natečaju bomo s stroji, ki bodo na voljo v našem tekstilnem labu, izdelali predložene postavitve logotipa, napise in vzorce.

Več informacij in dokumentacijo natečaja objavljamo na spodnjih povezavah. Vaše rešitve pričakujemo do vključno 31. julija 2023. 

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Lucijo Jankovec – lucija.jankovec@center-rog.si.

Novice

Arhiv

Vabilo na zoom srečanje: program Mladi Rog

09.08.2023

Prijavni rok za program Mladi Rog, ki bo v Centru Rog zaživel v novembru 2023, je podaljšan do 2. oktobra.

Iščemo sodelavca ali sodelavko za vodenje trgovine Centra Rog

04.08.2023

V svoje vrste vabimo komercialista ali komercialistko, ki bo vodil_a trgovino Centra Rog.

Iščemo zunanje mentorje in mentorice za podporo v proizvodnih delavnicah

15.06.2023

Pridružite se naši ustvarjalni skupnosti.