Natečaj za stajling zaščitne opreme v Centru Rog

11.05.2023
Natečaj za stajling zaščitne opreme v Centru Rog

V vsakem delovnem okolju je potrebno tudi z oblačili in dodatki poskrbeti za zaščito in udobje uporabnic in uporabnikov. V Centru Rog zato že razmišljamo o tem, kako bomo opremili naše zaposlene in kakšno zaščitno opremo bomo zagotovili tistim, ki bodo uporabljali naše proizvodne delavnice. Ker si želimo, da bi bili še posebej modni in prepoznavni, iščemo originalne ideje za stajling, ki bo dopolnil vizualno identiteto Centra Rog, zagotovil funkcionalnost in zaščito pri delu ter poskrbel za prepoznavnost osebja.

Predmet javnega natečaja so stajling zaščitnih oblačil za tekstilni, lesarski, kovinarski, zeleni, steklarsko keramični, kuharski, nakitarski in 3D lab.  Nabor oblačil z napotki o varnosti, uporabi, vzdrževanju in okvirnimi cenami je podrobneje predstavljen v »moodboardu«, ki je priloga natečaju. Po zaključenem natečaju bomo s stroji, ki bodo na voljo v našem tekstilnem labu, izdelali predložene postavitve logotipa, napise in vzorce.

Več informacij in dokumentacijo natečaja objavljamo na spodnjih povezavah. Vaše rešitve pričakujemo do vključno 26. junija 2023. 

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Lucijo Jankovec – lucija.jankovec@center-rog.si.

Novice

Arhiv

Okrogla miza: Prihodnost rokodelstva in njegovo povezovanje z oblikovanjem

25.05.2023

Predstavitev platforme MADE IN in okrogla miza.

Ogled gradbišča Centra Rog v juniju je odpovedan

12.05.2023

Zaradi specifike del na gradbišču v juniju ne bomo izpeljali ogleda.

Delavnice ACT & ART v Centru Rog

08.05.2023

V okviru projekta ACT & ART potekajo različne aktivnosti, ki temeljijo na uporabi umetnosti in ustvarjalnosti za spodbujanje socialne vključenosti.