Zbiramo predloge za specializirano gradivo v knjižnici Centra Rog

05.08.2022
Zbiramo predloge za specializirano gradivo v knjižnici Centra Rog

Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik, s katerim zbiramo predloge za nakup specializiranega gradiva za enoto Mestne knjižnice Ljubljana, ki se bo nahajala v prvem nadstropju Centra Rog.

Želimo si, da bi knjižnica poleg splošnega imela tudi specializirano gradivo, ki bo vir uporabnih informacij za uporabnice_ke vseh sedmih proizvodnih laboratorijev: kuharski laboratorij s showroomom, tekstilni laboratorij, 3D-laboratorij z reciklirnico in elektro laboratorijem, lesarski laboratorij, kovinarski laboratorij, zeleni laboratorij ter steklo-keramični laboratorij.

V spodnjem vprašalniku nam lahko podate svoje predloge monografskih ali serijskih publikacij (strokovnih revij) s področij izdelovalništva, produktnega oblikovanja, unikatnega oblikovanja, oblikovanja tekstilij in oblačil, oblikovanja nakita, kulinarike, oblikovanja prostora, elektronike, robotike, razvoja inovativnih materialov, 3D modeliranja, arhitekture, rokodelstva in uporabnih umetnosti kot tudi spletnih podatkovnih zbirk.

Novice

Arhiv

Projekt petih držav za večjo vključenost ranljive mlade populacije

10.08.2022

Center Rog sodeluje v novem mednarodnem projektu Act&Art, ki se ukvarja z večjo socialno vključenostjo ranljive mlade populacije, kot so begunci, migranti in drugi mladi z obrobja družbe. 

Zoom na Center Rog: Delovna mesta

09.08.2022

Naslednje virtualno srečanje z ekipo Centra Rog bo na temo delovnih mest.

Delavnica divje gline se prične 11. avgusta

05.08.2022

Ker je poletje čas za nove hobije, smo za vas pripravili delavnico divje gline, ki se prične 11. avgusta. Imamo še nekaj prostih mest!