Center Rog išče vodjo izobraževalnih programov

01.10.2022
Center Rog išče vodjo izobraževalnih programov

Uživaš v razvoju in načrtovanju izobraževanj za različna ciljna občinstva in imaš izkušnje s tem? Poznaš področja našega delovanja? Te zanima delo v kreativnem središču, ki kot svoje vrednote izpostavlja dostopnost, vključevalnost, družbeno odgovornost, trajnostni razvoj? Si želiš izziva delovnega mesta, ki ga pred tabo ni zasedal še nihče drug?

Prijavi se na naš razpis za prosto delovno mesto za vodjo izobraževalnih programov (LINK NA RAZPISNO DOKUMENTACIJO): Vodja projektov VII/2 s predvidenim pričetkom dela najkasneje 1. decembra 2022. Prijave lahko kandidatke in kandidati po e-pošti posredujete do najkasneje 20. oktobra 2022. Razpis za delovno mesto je objavljen tudi na spletni strani Zavoda za zaposlovanje RS.

Novice

Arhiv

Napovedujemo delavnico laserskih prazničnih okraskov

01.12.2022

Poljubne praznične motive boste narisali na leseno podlago, izrezali z laserskim rezalnikom, pobarvali in odnesli domov. Trajnostni in unikatni praznični okraski! 

Animacija lutke s 3D natisnjenim ogrodjem

01.12.2022

V sklopu letošnje Animateke bo v RogLabu potekala delavnica za otroke.

Odprte so prijave za voden ogled gradbišča v decembru

24.11.2022

Vabimo vas, da se prijavite na decembrski termin vodenega ogleda gradbišča in pobližje vidite, kako poteka prenova Centra Rog.