Vprašalnik knjižnica Center Rog

28.10.2021
Vprašalnik knjižnica Center Rog

Vabimo vas, da izpolnite vprašalnik, s katerim zbiramo predloge za nabor specializiranega gradiva za enoto Mestne knjižnice Ljubljana, ki se bo nahajala v novem Kreativnem središču Center Rog.

Center Rog bo od poletja 2023 na 8.500 m2 ustvarjalcem s področij oblikovanja, arhitekture, izdelovalništva, urbanega rokodelstva in drugih uporabnijh umetnosti nudil podporno okolje za razvoj projektov. Želimo si, da bo knjižnica imela tudi gradivo, ki bodo vir uporabnih informacij za uporabnice in uporabnike proizvodnih laboratorijev: tekstilni lab, fablab z reciklirnico in elektro labom, lesarski lab, kovinarski lab, steklarsko keramični lab, zeleni lab, kuharski lab in multimedijski lab.

V spodnjem vprašalniku nam lahko podate svoje predloge serijskih publikacij (strokovnih revij) s področja produktnega in modnega oblikovanja, arhitekture, urbanih obrti in rokodelstva, novih materialov, trajnostne proizvodnje, uporabnih umetnosti in novih IKT tehnologij ... kot tudi spletnih podatkovnih zbirk.

 

Povezava do vprašalnika se nahaja tukaj

 

Več informacij o novem Kreativnem središču Centru Rog lahko najdete v brošuri tukaj

Za sodelovanje se vam iskreno zahvaljujemo in vas toplo pozdravljamo!

Ekipa Centra Rog

Novice

Arhiv

Najavljamo delavnico za otroke: Ročna izdelava papirja iz biomase invazivnih rastlin (6+)

16.08.2022

Z novim šolskim letom se vračajo priljubljene delavnice za otroke! Prvo soboto v septembru bomo ročno izdelovali papir iz biomase invazivnih rastlin. 

Projekt petih držav za večjo vključenost ranljive mlade populacije

10.08.2022

Center Rog sodeluje v novem mednarodnem projektu Act&Art, ki se ukvarja z večjo socialno vključenostjo ranljive mlade populacije, kot so begunci, migranti in drugi mladi z obrobja družbe. 

Zoom na Center Rog: Delovna mesta

09.08.2022

Naslednje virtualno srečanje z ekipo Centra Rog bo na temo delovnih mest.