PRESTAVLJENO: delavnica za odrasle - Plantoïdori

10.11.2021
PRESTAVLJENO: delavnica za odrasle - Plantoïdori

Žal zaradi preprečevanja širjenja okužb z novim koronavirusom prestavljamo delavnico Plantoïdori - robotska origami lučka

O novem datumu vas bomo obvestili.

Ostanite zdravi!

Ekipa Centra Rog

Toplo vas vabimo, da se udeležite delavnice Plantoïdori, kjer boste spoznali, kako lahko s posebno ročno tehniko obdelave papirja in nekaj elektronike, izdelate fantastično biomimetično lučko, ki se odziva na vašo bližino!

Gostili bomo francoska izdelovalca Dewija Bruneta in Anne-Camille Gilbertki bosta 24. in 25. novembra 2021, vodila dvodnevno delavnico za odrasle. Več o delavnici in prijave najdete tukaj.

 

Delavnica bo potekala v okviru Digitalnega Novembra, meseca digitalnih kultur, ki ga organizirata Francoski inštitut v Parizu in francoska kulturna mreža v tujini. 

 

Vabljeni!

 

*Za udeležbo morate izpolnjevati pogoj PCT.

 

Novice

Arhiv

Najavljamo delavnico za otroke: Ročna izdelava papirja iz biomase invazivnih rastlin (6+)

16.08.2022

Z novim šolskim letom se vračajo priljubljene delavnice za otroke! Prvo soboto v septembru bomo ročno izdelovali papir iz biomase invazivnih rastlin. 

Projekt petih držav za večjo vključenost ranljive mlade populacije

10.08.2022

Center Rog sodeluje v novem mednarodnem projektu Act&Art, ki se ukvarja z večjo socialno vključenostjo ranljive mlade populacije, kot so begunci, migranti in drugi mladi z obrobja družbe. 

Zoom na Center Rog: Delovna mesta

09.08.2022

Naslednje virtualno srečanje z ekipo Centra Rog bo na temo delovnih mest.