Včlani se v Center Rog!

S tem pridobiš člansko izkaznico, ki ti omogoča dostop do vseh devetih proizvodnih laboratorijev in možnost nakupa enega od treh uporabniških paketov. Pripada ti eno brezplačno usposabljanje za strojno opremo po tvoji izbiri, poleg tega pa tudi popusti pri nakupu vodenih delavnic, tečajev in izobraževanj ter ugodnejše nakupovanje materialov in ostale ponudbe v trgovini Made in Rog. Do konca leta 2023 je ves naš program dostopen brezplačno.

V letošnjem letu postopoma zaganjamo naše proizvodne delavnice, kar pomeni, da vse še niso polno operativne. Iz tega razloga je ves naš program do konca decembra na voljo brezplačno, vsem članom in članicam, ki se včlanijo v letu 2023, pa se bo januarja članarina avtomatično podaljšala do konca leta 2024. Po novem letu bodo prijave na usposabljanja in voden program kot tudi na odprte termine možne direktno v uporabniškem računu.

Letna članarina znaša 15€ oz. 10€ za študente, mlade do 25. leta, starejše od 65 let, brezposelne in prosilce za azil. Podrobne informacije najdete v razdelku 'Pogosta vprašanja' na koncu strani.

Kaj mi ponuja članstvo v Centru Rog?

Postani član_ica

Članice in člani so deležni ugodnosti in popustov. Letna članarina v Centru Rog znaša 15€ oz. 10€ za študente, mlade do 25. leta, starejše od 65 let, brezposelne in prosilce za azil.

Gost

  • Možnost prijave na vodene delavnice in tečaje brez popustov.
  • Možnost prijave na brezplačne programe.

0€

Letna članarina

  • Možnost nakupa uporabniških paketov in samostojne uporabe labov.
  • Eno brezplačno usposabljanje v izbranem proizvodnem laboratoriju.
  • Ugodnejši nakup tečajev, delavnic in ostalih vodenih izobraževanj.

15.00€

Člansko izkaznico lahko ob predložitvi potrdila o plačilu prevzamete v trgovini Made in Rog (vhod s Petkovškovega nabrežja) od 13. novembra 2023 dalje.

Pogosta vprašanja

Zakaj se moram na spletni strani Centra Rog registrirati?

Ko se registriraš, šele lahko rezerviraš delo v delavnici, udeležbo na tečaju ali workshopu, usposabljanje za ta ali oni stroj, mizo v coworking prostoru. Registriraš se lahko kot gost, lahko pa plačaš članarino (15/10 EUR) in vse naše storitve koristiš s super popusti!


Kakšne ugodnosti prinaša članarina Centra Rog?

Članarina, ki se plačuje na letni ravni, prinaša velike popuste pri tečajih in delavnicah, eno brezplačno usposabljanje za uporabo strojne opreme po tvoji izbiri, ter številne druge ugodnosti (npr. stalni članski popust v naši trgovini, brezplačne otroške delavnice - sobotnice, popust pri počitniškem varstvu, v kavarni in še in še). Brez da se včlaniš v Center Rog, žal tudi ne moreš samostojno uporabljati strojev v naših labih, saj se moramo zaradi varnosti v delavnici prepričati, kdo si.


Ali se lahko udeležim delavnice oziroma tečaja, če nisem plačal_a članarine?

Seveda, na tečaj ali workshop lahko prideš kot gost, vendar je v tem primeru cena višja kot za člane, saj članarina omogoča popust na vsa izobraževanja.


Še nikoli nisem bil_a v podobnem prostoru kot je Center Rog. Kje naj začnem?

Te zanimajo naši labi? Enostavno pridi na enega od terminov odprtih vrat. Takrat si lahko ogledaš vse delavnice, spoznaš mentorje, in se odločiš, v čem se želiš preizkusit. Sicer pa: kavica na terasi, knjižnica, trgovine, prostor za počitek ali delo ... vse to najdeš pri nas.


Ali imate v Centru Rog tudi program za otroke?

Seveda. Ob sobotah potekajo sobotnice, ki so za naše člane brezplačne. Sicer pa imamo program za vrtce in šole, počitniška varstva, otrokom prilagojene tečaje in še kaj!


Kaj so paketi uporabnin? Ali moram za obisk Centra Rog nujno kupiti enega od paketov?

Paket pomeni nakup časa za samostojno delo v vseh labih, kupiš si ga, če te zanima večkrat kaj izdelati sam_a. Na voljo je 5-dnevni, mesečni in letni paket, nakup vsakega ti omogoča v času njegove veljavnosti neomejeno (glede na razpoložljivost in predhodno rezervacijo) koristiti čas v vseh osmih proizvodnih delavnicah - kovinarski, mizarski, steklarski, keramičarski, tekstilni, zelenem labu ali labu za nakit. Če pa te bolj zanimajo vodena izobraževanja - tečaji, workshopi ipd. - pa si paketa ne rabiš kupiti, ampak le izbrano izobraževanje.

Poglej še

Matej Štefanac

Studii_Matej Štefanac_pendulum 4_2023

Pendulum is a table lamp designed by Matej Štefanac, whose dual nature allows reading and work on the one hand, and ambient lighting on the other. Its special feature is the movable shade, which can be rotated by 90 degrees, and around a...